نرم افزار اتوکد جزء نرم افزار‌های طراحی مهندسی است که جهت ترسیم نقشه‌های صنعتی، ساختمان و غیره به کار می‌رود. این نرم‌افزار با توجه به قدرت و قابلیت‌های آن در ترسیم نقشه‌های دو بعدی و سه بعدی در میان کاربران از محبوبیت بالایی برخوردار است. جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر با توجه به نیاز دانشجویان به فراگیری دوره‌های […]

برگزاری دوره اتوکد ترم پاییز

نرم افزار اتوکد جزء نرم افزار‌های طراحی مهندسی است که جهت ترسیم نقشه‌های صنعتی، ساختمان و غیره به کار می‌رود. این نرم‌افزار با توجه به قدرت و قابلیت‌های آن در ترسیم نقشه‌های دو بعدی و سه بعدی در میان کاربران از محبوبیت بالایی برخوردار است. جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر با توجه به نیاز دانشجویان به فراگیری دوره‌های آموزشی این نرم‌افزار و در پی استقبال از دوره‌های پیشین با بهره‌گیری از اساتید مجرب این حوزه اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی نرم‌افزار اتوکد ترم پاییز نمود.