تمامی بنگاه‌های اقتصادی (چه خورد و چه کلان ) که در سطح جامعه فعالیت می‌کنند، نیاز مبرمی به ساماندهی حساب‌ها و چرخه‌های مالی خود دارند و از این رو همیشه جایگاه شغلی حسابداری، یکی از ارکان مهم سلسله مراتب اداری هر مجموعه کاری می‌باشد و بدیهیست تحصیل این رشته و کسب تخصص در آن، آینده […]

ثبت نام دوره جامع تربيت كارشناس حسابداری

تمامی بنگاه‌های اقتصادی (چه خورد و چه کلان ) که در سطح جامعه فعالیت می‌کنند، نیاز مبرمی به ساماندهی حساب‌ها و چرخه‌های مالی خود دارند و از این رو همیشه جایگاه شغلی حسابداری، یکی از ارکان مهم سلسله مراتب اداری هر مجموعه کاری می‌باشد و بدیهیست تحصیل این رشته و کسب تخصص در آن، آینده شغلی مناسبی را در پی خواهد داشت. جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در راستای رسالت آموزشی خود اقدام به برگزاری دوره‌ی جامع تربیت کارشناس حسابداری ویژه بازار کار نموده است علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر به نشانی edu.jdamirkabir.ac.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن‌های 88807008-88892144-88895969 تماس بگیرند.