برگزاری کارگاه آموزشی کاربردی اصول و مهارت های خلاقیت و نوآوری در کسب و کار

امروزه در زمینه ی کسب و کار، داشتن یک ایده نوآورانه، توان تکنولوژیکی، توان اجرایی و همچنین منابع و سرمایه مالی جهت تبدیل این ایده ها به محصولات و یا خدمات و همچنین قدرت جایگاه یابی برای آن ها، جهت موفقیت در بازار رقابتی حاکم عوامل بسیار مهمی به شمار می آیند.

به همین منظور مرکز آموزش های تخصصی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در نظر دارد کارگاه آموزشی کاربردی اصول و مهارت های خلاقیت و نوآوری محصولات / خدمات جدید با استفاده از تکنیک خلق تدوین بوم مدل کسب و کار را در روز جمعه 30 آذر ماه 1397 به مدت 8 ساعت با سرفصل های زیر برگزار ‌نماید: تکنیک عملی شناسایی و غربالگری فرصت ناب - تکنیک عملی شناسایی ایده کسب و کار و غربالگری ایده ی ناب با قابلیت تجاری سازی - مفهوم عملی خلاقیت، الزامات خلاق بودن، تکنیک ارائه ایده خلاق و نوآورانه براساس مدل تفکر جانبی (Lateral thinking) - تکنیک تحلیل لایه های سه گانه محصول/خدمت/بسته ارزش پیشنهادی جدید و شناخت کانون های نوآوری در توسعه کسب و کار - فرآیند توسعه کسب و کار جهت ایده های جدید طبق مدل جامع « توسعه مشتری » (Customer development) و « توسعه چابک محصول/خدمت/بسته ارزش جدید » (Agile development)- تکنیک های نوآوری ناب و تفکر طراحی (Lean Innovation and Design Thinking) جهت تجاری سازی ایده های جدید- تکنیک عملی خلق MVP در تجاری سازی ایده نو - بایدها و نبایدهای تیم سازی در فرآیندهای جدید جهت تجاری سازی ایده های نو - خلق مدل کسب و کار جهت تجاری سازی ایده های نو ( متد گام به گام به همراه چک لیست های اجرایی ) - ارزیابی قابلیت تجاری شدن مدل طبق چرخه ی کشف مشتری (Problem-solution fit) - اعتبار سنجی ایده (Product-market fit) - طرح ریزی و پیاده سازی توسعه کسب و کار براساس مدل اقیانوس آبی (Strategic fit) - ارزیابی نهایی مدل و جاری سازی نهایی واحد کسب و کار جدید و ... مزید امتنان است ضمن بررسی موضوع، کارشناسان محترم آن شرکت که متقاضی سرمایه­گذاری در دوره­ مورد بحث می­باشند را به این واحد معرفی نمایید. شایان ذکر است مبلغ سرمایه­گذاری در این دوره برای هر دانشپذیر 2.250.000 ريال بوده که به شماره حساب 18324652 بانک تجارت شعبه پارک دانشجو (تهران) و یا شماره کارت بانکی 6104337872007016 بانک ملت به نام جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر قابل پرداخت خواهد بود. علاقه­مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانند با شماره­ تلفن­های 88920005 یا 88807008 تماس حاصل نموده و یا به وب­ سایت www.edu.jdamirkabir.ac.ir مراجعه نمایند.