برگزاری دوره آموزشی مدیریت روابط حقوقی در کسب و کار و آموزش نحوه صحیح تنظیم قرارداد با پرسنل، ویژه مدیران شرکت ها ، صاحبان مشاغل و واحدهای صنفی

از آنجائیکه اکثر مدیران تجاری آشنایی کافی نسبت به قوانین حقوقی و قواعد مرتبط با کسب و کار خود را ندارند و در این برهه حساس همین عدم آگاهی به قوانین می تواند باعث بروز مشکلات عدیده ای برای کسب و کار و توسعه آن گردد، لذا آشنایی به اصول و مبانی کسب و کار مدرن و آشنایی با مدیریت روابط حقوقی در کسب و کار من جمله روابط حقوقی کارگر و کارفرما و روابط حقوقی با مشتری ایجاب می نماید مدیران موفق و شایسته جهت پیشبرد اهداف خود در زمینه حفظ کسب و کار، توسعه آن و همچنین جهت پیشگیری از ورود خسارات، آگاهی و توان خود را در زمینه های فوق الذکر افزایش دهند و هدف از برگزاری این دوره ارتقاء سطح دانش حقوقی مدیران جهت حفظ و توسعه فضای کسب و کار می باشد. لذا مرکز آموزش­های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در نظر دارد دوره آموزشی جامع"مدیریت روابط حقوقی در کسب و کار و آموزش نحوه صحیح تنظیم قرارداد با پرسنل، ویژه مدیران شرکت ها ، صاحبان مشاغل و واحدهای صنفی"را در روز سه شنبه 20 آذرماه 1397 با محتوای زیر برگزار نماید. - آشنایی با آثار حقوقی تأسیس شرکت - آشنایی با نحوه تنظیم قرارداد با پرسنل و کارکنان - آشنایی با نحوه تنظیم قرارداد با مشتری - مدیریت روابط حقوقی با مشتری پس از عقد قرارداد - مدیریت روابط حقوقی با شرکاء و سهامداران شایان ذکر است مبلغ سرمایه­گذاری در این دوره برای هر دانشپذیر 2.950.000ريال بوده که به شماره حساب 18324652 بانک تجارت شعبه پارک دانشجو (تهران) و یا شماره کارت بانکی 6104337872007016 بانک ملت به نام جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر قابل پرداخت خواهد بود. علاقه­مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانند با شماره­ تلفن­های 88920005 یا 88807008 تماس حاصل نموده و یا به وب­ سایت www.edu.jdamirkabir.ac.ir مراجعه نمایند.