برگزاری دوره کاربردی تربیت کارشناس ایمنی، بهداشت و محیط ‏زیست (HSE) به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) با پیشرفت تكنولوژی، سلامتی، ایمنی و محیط زیست انسان در معرض خطرات فراوانی قرارگرفته است و لازم است كه برای ادامه حیات بشر، حفظ این سه مقوله بیش از پیش مورد توجه قرار […]

دوره تربیت کارشناس HSE

برگزاری دوره کاربردی تربیت کارشناس ایمنی، بهداشت و محیط ‏زیست (HSE) به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) با پیشرفت تكنولوژی، سلامتی، ایمنی و محیط زیست انسان در معرض خطرات فراوانی قرارگرفته است و لازم است كه برای ادامه حیات بشر، حفظ این سه مقوله بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. رعایت و حفظ HSE یكی از اصول توسعه پایدار كشورها می‌باشد؛ هدف نهایی هر یك از این سه موضوع، حفظ سلامت و زندگی انسان است. مديريت HSE با بالابردن سطح آگاهي بهداشت، ايمني و محيط زيست درهمه سطوح سازماني ومشاركت موثر دراين زمينه , ظهور عوامل مخاطره آميز و وقوع حوادث را حتي المقدور كاهش داده و چنين امر مهمي را علاوه بر ارتقاء سطح آگاهي با ايمن سازي محيط كار و ماشين آلات ممكن مي­سازد. جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر درنظر دارد در ادامه برنامه­های آموزشی خود در این حوزه، دوره 2 ماهه تحت عنوان مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط ‏زیست (تربیت کارشناس (HSE برگزار نماید. این دوره به صورت کاملا کاربردی و با حضور بهترین اساتید اجرایی HSE دانشگاه و صنعت در قالب 215  ساعت و 28 عنوان دوره آموزشی، در یک ترم آموزشی تعریف شده است که امکان استفاده از دوره به دو شیوه کاملا مجزای حضوری و غیرحضوری (الکترونیکی-آنلاین) برای علاقه­مندان فراهم گردیده است. اهداف دوره : هدف از دوره تربیت کارشناس HSE تربیت افرادی است که بتوانند در کارخانه­ها و مراکز صنعتی مستقر شده و پس از مطالعه و بررسی مشکلات نسبت به رفع این مشکلات اقدام نمایند. مخاطبان دوره : کلیه کارشناسان، علاقه مندان و فعالان در حوزه صنعت حفاظت، ایمنی و محیط زیست (HSE)   به همین منظور معاونت آموزش جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر اقدام به برگزاری دوره تربیت کارشناسHSE نموده است . دانشجویان و دانش آموختگان میتوانند با مراجعه به بخش مربوطه در پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر edu.jdamirkabir.ac.ir یا با شماره های 88807008 و 88895969 و 88892144 از مشاوره تخصصی بهره مند شوند.