منابع انسانی مهمترین دارایی یک سازمان محسوب می شود و مدیریت اثربخش آنها، کلید موفقیت سازمان است. اگر سیاست‌ها و رویه‌های مربوط به کارکنان سازمان با همدیگر تطابق و سهم قابل ملاحظه‌ای در دستیابی به اهداف سازمان و برنامه‌های استراتژیک داشته باشند، دستیابی به موفقیت سازمانی محتمل‌تر است. متاسفانه در کشور ما بحث منابع انسانی […]

دوره تربیت مدیر منابع انسانی

متاسفانه در کشور ما بحث منابع انسانی آن طور که باید رشد نیافته است و مدیریت منابع انسانی از جمله مهارت هایی است که مورد غفلت واقع شده است. این در حالی است که اگر مدیران سازمان ها و یا حتی افراد صاحب کسب و کارهای شخصی، نسبت به سودآوری که می توانستند از مدیریت صحیح این منبع عظیم به دست آورند، آگاه بودند قطعاً این مبحث تاکنون مورد غفلت واقع نمی شد.

اهداف مدیریت منابع انسانی

آشنایی مدیران با برنامه های مدیریت منابع انسانی، فرایند صحیح استخدام و تدارک نیرو، تسلط بر نظام پرداخت و کارکردهای آن در بحث مدیریت منابع انسانی و چگونگی پرورش کارکنان برای سودآوری بیشتر در سازمان. به طور کلی برخی از مهمترین اهداف مدیریت منابع انسانی عبارتند از :

• سازمان قادر شود تا کارکنان ماهر و متعهد و با انگیزه را جذب کند.
  • آموزش کارکنان و فرآهم کردن مستمر فرصت های ارتقای شغلی
  • طراحی سیستم های کاری با عملکرد بالا
  • به سازمان کمک می کند تا نیازهای گروه های ذینفعش را شناسایی کرده، توازن و تعادل ببخشد و سپس آن ها را تأمین کند.
  • یک روش اخلاقی را برای مدیریت کارکنان برمی گزیند که بر محور توجه به کارکنان، انصاف و شفافیت استوار باشد.

با توجه به اهداف اساسی مدیریت منابع انسانی از جمله تأمین نیروی انسانی با حداقل هزینه، پرورش و توسعه استعدادها و مهارت‌های افراد و …، جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر ، ضمن بهره برداری از برترین اساتید کشور در حوزه های مدیریتی، اقدام به ارائه دوره مدیریت منابع انسانی نموده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر به نشانی edu.jdamirkabir.ac.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن‌های 88807008-88892144-88895969 تماس بگیرند.