برگزاری کارگاه آموزشی" اصول وفنون دفاعیات در هیات های مالیاتی"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه کلیه شرکت‏ ها یا افرادی که در ایران فعالیت اقتصادی اعم از خرید، فروش و یا ارایه خدمات انجام می‏دهند باید در حوزه مالیاتی محل فعالیت تشکیل پرونده بدهند و با توجه به اینکه این افراد از حقوقی به نام حقوق مودیان در مالیات برخوردارند باید از کلیه تکنیک‏ ها و مکانیزم ‏های صحیح دفاع از حقوق خویش آگاه باشند. همچنین در این کارگاه آموزشی نحوه تشخیص دفاعیات این شرکت‏ها یا افراد از جریمه ها، محاسبه مالیات، تشخیص مالیات به صورت کاملا قانونی و علمی آموزش داده شده و چکیده مطالب از ابتدا تا انتهای دفاعیات اعم از تشکیل پرونده درحوزه مالیاتی و نحوه ثبت اعتراضات جهت ارایه به هیأت‏ ها آموزش داده می‏ شود. عباسی طول مدت برگزاری این کارگاه آموزشی را 8 ساعت عنوان و تصریح کرد: کارگاه مذکور در قالب آموزش‎ به صورت کاربردی و عملی بوده و با ارایه چندین سری اوراق مالیاتی و چند نمونه از انواع دفاعیات و اتفاقات واقعی در حوزه‏ های مالیاتی و پرونده‏ هایی که به سرانجام رسیده مطالب و تکنیک‏ های مورد نیاز ارایه می‏ شود. وی خاطرنشان کرد: در پایان نیز به شرکت کنندگان این دوره گواهینامه معتبر از واحد صنعتی امیرکبیر اعطا می‏ شود.

لینک خبر از ایسنا