مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر سیزدهمین دوره عالی تربیت کارشناس HSE را برگزار می‌کند. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، عباسی، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: نظر به اینکه رعایت و حفظ HSE یکی از اصول توسعه پایدار کشورهاست، مدیریت HSE […]

برگزاری سیزدهمین دوره عالی تربیت کارشناس HSE

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، عباسی، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: نظر به اینکه رعایت و حفظ HSE یکی از اصول توسعه پایدار کشورهاست، مدیریت HSE با بالابردن سطح آگاهی بهداشت، ایمنی و محیط زیست در همه سطوح سازمانی مورد نیاز است. همچنین مشارکت موثر در این زمینه، ظهور عوامل مخاطره آمیز و وقوع حوادث را حتی المقدور کاهش داده و چنین امر مهمی علاوه بر افزایش سطح آگاهی با ایمن سازی محیط کار و ماشین آلات ممکن است.

وی ادامه داد: این دوره با هدف تربیت کارشناس HSE، می‌تواند افرادی که در کارخانه‌ها و مراکز صنعتی مستقر هستند را در تمامی سطوح جهت بررسی و رفع مشکل توانمند کند.

ایشان افزودند ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه و ارتقای سطح علمی متخصصین و فارغ‌التحصیلان را از رسالتهای اصلی مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر ذکر کرد و افزود: به منظور پویایی و انتقال دانش به‌روز با محوریت اشتغال این مرکز، اقدام به برگزاری دوره‌های تربیت کارشناس بر اساس نیازسنجی و مهارت‌های حرفه‌ای در طیف‌ها و زمینه‌های مختلف شغلی کرده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر به نشانی edu.jdamirkabir.ac.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن‌های 88807008-88892144-88895969 تماس بگیرند.

لینک منبع اصلی خبر از ایسنا