برگزاری دوره آموزشی تربیت کارشناس حسابداری

دپارتمان مالی و حسابداری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر اقدام به برگزاری دوره تربیت کارشناس حسابداری نموده است. این دوره آغاز راهی است برای کسانی که دوست دارند به عنوان حسابدار جذب بازار کار شوند. در حقیقت، کسانی که هیچ آشنایی با فن حسابداری ندارند از این جا باید شروع کنند. این دوره حتی برای برخی از دانشجویان رشته‌های حسابداری، مدیریت و اقتصاد که احساس می‌کنند آنچه در دانشگاه آموخته‌اند برای جذب بازار کار کفایت نمی‌کند نیز کارگشا است. در دوره‌ی تربیت کارشناس حسابداری ویژه بازار کار که دپارتمان مالی و حسابداری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر سرفصل‌های کاربردی آن را مطابق استانداردهای روز تدوین کرده است، علاقه‌مندان با آموزش‌های تئوری کاربردی و تمرین‌های عملی متنوع، انجام کلیه کارهای اجرایی مورد نیاز در بازار را فرا خواهند گرفت و آماده ورود به بازار کار و شروع فعالیت خود در مقام یک حسابدار می‌گردند.

ضمناً دوره تربیت کارشناس حسابداری، پیش‌نیازی است برای دوره‌های پیشرفته‌تر.

دوره جدید تربیت کارشناس حسابداری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر از اسفند ماه سال جاری آغاز شد و شایان ذکر است فراگیران مجازی در کنار فراگیران حضوری در کلاس شرکت نموده اند.