آموزش دوره حسابداری در جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر

حسابداری زبان تجارت خوانده می‌شود. زیرا از طریق تهیه گزارش‌های مالی، اطلاعات لازم را دربارهٔ واحدهای اقتصادی در اختیار اشخاص ذی‌نفع و ذی‌علاقه و ذی‌حق قرار می‌دهد. این اشخاص شامل مدیران، صاحبان سرمایه، اعتبار دهندگان، سازمان‌های مالی و اقتصادی دولت و از این قبیل هستند. حسابداری، یک سیستم است که در آن فرآیند جمع‌آوری، طبقه‌بندی، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارشهای مالی و صورتهای حسابداری در شکل‌ها و مدلهای خاص انجام می‌گیرد. تا افراد ذی‌نفع درون سازمانی مثل مدیران سازمان و یا برون‌سازمانی مثل بانک‌ها، مجمع عمومی سازمان مورد نظر و یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. مسائل و مشکلات مالی موسسات و شرکت‌ها به جهت رکود اقتصادی موجود موجب شده تا حسابداران وضعیت شغلی بهتری نسبت به سایر فارغ‌التحصیلان داشته باشند. همین مسئله باعث شده تا رشته حسابداری یکی از پر متقاضی ترین رشته های در بازار کار باشد . فرصت‌های شغلی یک حسابدار بسیار گسترده است و از پایین‌ترین سطح تا بالاترین سطح را در بر می‌گیرد. با توجه به اهمیت این رشته و کاربرد آن در بازار کار، جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر درصدد برگزاری دوره تربیت کارشناس حسابداری ویژه بازار کار برآمده است. محور آموزشی این دوره، تعاملی، دانش محور و استدلالی بوده که فراگیران را آماده‌ی ورود به بازار کار خواهد کرد.