1- ابتدا وارد وبسایت جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر به نشانی اینترنتی http://edu.jdamirkabir.ac.ir شوید. 2- روی گزینه “ورود به سامانه رویش و ثبت نام” کلیک نمایید. تذکر: چنانچه قبلا در سامانه ثبت نام کرده اید و اطلاعات شما در سیستم ثبت شده است، برای ثبت نام کلاس جدید گزینه ورود به سیستم آموزشی را انتخاب نموده و […]

نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی

980

2- روی گزینه “ورود به سامانه رویش و ثبت نام” کلیک نمایید. تذکر: چنانچه قبلا در سامانه ثبت نام کرده اید و اطلاعات شما در سیستم ثبت شده است، برای ثبت نام کلاس جدید گزینه ورود به سیستم آموزشی را انتخاب نموده و با اطلاعات نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید و اقدام به ثبت نام نمایید.

3- از داخل منوی “مرکز” مرکز شماره یک را انتخاب کرده و سپس کارگروه و طبقه بندی مربوط به دوره مورد نظر را انتخاب نمایید.

983

4- دوره مورد نظر را با کلیک روی علامت مثبت ((+)) انتخاب نمایید.

985

5- در این مرحله صفحه ای با محتوای مشخصات کلاس، نحوه پرداخت (به صورت های نقدی و قسطی) و تخفیف ها باز خواهد شد. اگر شرایط شما شامل شرایط تخفیف می شود،ابتدا با کارشناس گروه آموزشی (دپارتمان) مربوطه تماس گرفته و  کد تخفیف را دریافت نمایید سپس تیک گزینه “بر اساس کد ” را انتخاب کرده و کد را وارد نمایید، در نهایت نوع پرداخت خود را با انتخاب گزینه قسطی و یا نقدی و با هماهنگی کارشناس مربوطه  انتخاب نمایید.

986

6- روی گزینه مرحله بعدی کلیک نمایید.

7-صفحه مقررات آموزشی شرایط انصراف را به دقت مطالعه کرده و سپس تیک “صحت کلیه موارد فوق الذکر را تایید می نمایم” را بزنید. سپس گزینه مرحله بعدی را انتخاب نمایید

8- اطلاعات فردی خواسته شده را پر کنید و در انتها گزینه “مرحله بعدی” را انتخاب نمایید.

تذکر: اطلاعات وارد شده توسط شما به طور اتوماتیک در گواهینامه پایان دوره ثبت خواهد شد.  خواشمند است دقت لازم را در ورود اطلاعات داشته باشید.

9- اگر اطلاعات دوره انتخاب شده مورد تایید شما می باشد. روی گزینه تایید نهایی کلیک نمایید.

987

10- گزینه “پرداخت الکترونیکی” و سپس درگاه پرداختی مورد نظر را انتخاب کرده و سپس روی گزینه “پرداخت الکترونیکی” کلیک نمایید.

989

11-مشخصات کارت بانکی خود را انتخاب کرده و سپسشناسه پرداخت کارگروه مربوطه (یادداشت شده در بند۴)  را در فیلد مشخص شده وارد کنید.

988

12-پس از تایید پرداخت روی گزینه تکمیل فرایند خرید کلیک نمایید و از  صفحه کدرهگیری یا پرینت و یا پرینت اسکرین (Print Screen)  گرفته و نزد خود نگاه دارید.