توضیح کارگاه اصول تهیه و تنظیم قراردادهای پیمانکاری

با توجه به دامنه نفوذ قراردادها درموضوعات مختلف، این پدیده نه تنها از نظر کمی بلکه از جنبه کیفی نیز متنوع و تخصصی شده است و عدم شناخت آن می­ تواند شخص را دچار سردرگمی و دردسر نماید. در همین راستا دپارتمان آموزش­های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیرقابلیت برگزاری، دوره آموزشی “اصول تهیه […]

در همین راستا دپارتمان آموزش­های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیرقابلیت برگزاری، دوره آموزشی اصول تهیه و تنظیم قراردادهای پیمانکاری” را در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارد.

شایان ذکر است مبلغ سرمایه­ گذاری در این دوره به شماره حساب 18324652 بانک تجارت شعبه پارک دانشجو (تهران) و شماره کارت بانکی 6104337872007016 بانک ملت به نام جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر قابل پرداخت خواهد بود. علاقه­ مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت سرفصل جزئی می­ توانند با شماره تلفن 6-88920005 تماس حاصل نمایند.

دوره‌های مرتبط