توضیح کارگاه اصول تهیه و تنظیم قراردادهای پیمانکاری

دپارتمان آموزش­های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر در نظر دارد، دوره آموزشی “اصول تهیه و تنظیم قراردادهای پیمانکاری” را در روزهای چهارشنبه و پنج­شنبه 29 و 30 دی ماه 1395 در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار نماید.

با توجه به دامنه نفوذ قراردادها درموضوعات مختلف، این پدیده نه تنها از نظر کمی بلکه از جنبه کیفی نیز متنوع و تخصصی شده است و عدم شناخت آن می­تواند شخص را دچار سردرگمی و دردسر نماید.

در همین راستا دپارتمان آموزش­های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر در نظر دارد، دوره آموزشی اصول تهیه و تنظیم قراردادهای پیمانکاری” را در روزهای چهارشنبه و پنج­شنبه 29 و 30 دی ماه 1395 با همراهی جناب آقای دکتر منشدی وکیل پایه یک دادگستری، مشاور حقوقی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار نماید.

سرفصل­های برنامه آموزشی:

1- تعریف قرارداد 2- شرایط اساسی صحت انواع قراردادها 3- آیین نگارش و تحریر قرارداد 4- نکاتی که در تنظیم قرارداد باید رعایت کرد. 5- موضوع قرارداد 6- مبلغ و نحوه پرداخت در قرارداد 7- تضامین و نقش اسناد تجاری در قرارداد 8- شرط داوری و حل و فصل اختلافات ناشی از قرارداد 9- شروط فسخ در قرارداد 10- آثار حقوقی فسخ و ابطال در قرارداد 11- مسولیت­های قانونی ناشی از قرارداد 12- جریمه و دیرکرد و مطالبه خسارت ناشی از قرارداد 13- قانون حاکم بر قرارداد 14- امضا و مبادله قرارداد 15- مرجع رسیدگی به اختلافات و دعاوی ناشی از قرارداد

شایان ذکر است مبلغ سرمایه­گذاری در این دوره برای هر دانشپذیر 3.850.000 ريال بوده که به شماره حساب 18324652 بانک تجارت شعبه پارک دانشجو (تهران) و شماره کارت بانکی 6104337872007016 بانک ملت به نام جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر قابل پرداخت خواهد بود. علاقه­مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت سرفصل جزئی می­توانند با شماره تلفن 6-88920005 (آقای مهندس سیدصالحی) تماس حاصل نمایند.

دوره‌های مرتبط