توضیحات کارگاه آموزشی قراردادهای نفت و گاز

نگاهی گذرا به چالش­های خرد و کلان قراردادهای صنعت نفت و گاز کشور در طول یکصد سال گذشته حاکی از کاستی­های نظام حقوقی حاکم بر این صنعت بوده و تحلیل و بررسی شاخص­ترین این موارد مانند قراردادهای دارسی، 1933، گس-گلشاییان، کنسرسیوم و صدها قرارداد بزرگ و کوچک اکتشاف، تولید، انتقال و پالایش نفت و گاز […]

نگاهی گذرا به چالش­های خرد و کلان قراردادهای صنعت نفت و گاز کشور در طول یکصد سال گذشته حاکی از کاستی­های نظام حقوقی حاکم بر این صنعت بوده و تحلیل و بررسی شاخص­ترین این موارد مانند قراردادهای دارسی، 1933، گس-گلشاییان، کنسرسیوم و صدها قرارداد بزرگ و کوچک اکتشاف، تولید، انتقال و پالایش نفت و گاز شاهدی بر این مدعا می­باشد. آموزش و ترویج دانش و مهارت­های کاربردی حوزه حقوق قراردادهای صنعت نفت و گاز می­تواند کمک شایانی به بهبود روابط فیمابین بازیگران مختلف این صنعت و توسعه روزافزون اقتصاد کشور نماید.

در همین راستا دپارتمان آموزش­های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر در نظر دارد، دوره آموزشی “قراردادهای نفت و گاز” را در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 28 و 29 دی ماه 1395 با حضور و همراهی جناب آقای دکتر رسولی در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار نماید.

سرفصل­های برنامه آموزشی:

1. محتوای دوره قراردادهای نفت وگاز

1. اهمیت صنعت نفت وگاز

1. عملیات نفتی و ویژگی آن

1. عملیات بالادستی و پایین دستی

1. قرارداد نفتی و سه دستی

1. قرارداد نفتی بالادستی و پایین دستی

1. قرارداد تجارت فرآوردهای نفت وگاز

1. چهار گروه عمده قراردادهای اصلی بالادستی: قرارداد امتیازی، مشارکت در سرمایه، مشارکت در تولید، قرارداد خدمت

1. قراردادهای پایین دستی: قراردادهای خدمت مشاوره، قراردادهای خرید کالا و سفارش تجهیزات، قرارداد پیمانکاریف قراردادهای مهندسی و تامین کالاف قراردادهای EPC، قراردادها EPCM، قراردادهای EPCF، قراردادهای BOT، قراردادهای بیع متقابل

1. شروط حقوقی قراردادهای نفتی: مشخصات خاص قراردادهای نفتی، خطر پذیری، مشارکت در تصمیم­گیری، میزان مشارکت و معوض بودن قرارداد، نحوه سرمایه گذاری، فسخ قرارداد، الزامات داخلی، انتقال قرارداد، شرط ثبات در قرارداد، حفظ محرمانگی، فورس ماژور، قانون حاکم و نحوه حل و فصل اختلافات

شایان ذکر است مبلغ سرمایه­گذاری در این دوره برای هر دانشپذیر 3.850.000 ريال بوده که به شماره حساب 18324652 بانک تجارت شعبه پارک دانشجو (تهران) و شماره کارت بانکی 6104337872007016 بانک ملت به نام جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر قابل پرداخت خواهد بود. علاقه­مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت سرفصل جزئی می­توانند با شماره تلفن 6-88920005 (آقای مهندس سیدصالحی) تماس حاصل نمایند.

دوره‌های مرتبط