برگزاری نوزدهمین دوره عالی تربیت کارشناس HSE

امروزه رعايت و حفظ HSEيكي از اصول توسعه پايدار كشورها ميباشد؛ هدف نهايي هر يك از اين سه موضوع، حفظ سلامت و زندگي انسان است. مديريت HSEبا بالابردن سطح آگاهي بهداشت، ايمني و محيط زيست در همه سطوح سازماني و مشاركت موثر دراين زمينه , ظهور عوامل مخاطره آميز و وقوع حوادث را حتي المقدور كاهش داده و چنين امر مهمي را علاوه بر ارتقاء سطح آگاهي با ايمن سازي محيط كار و ماشين آلات ممكن ميسازد. از اين رو جهاد دانشگاهي واحد صنعتي اميركبير درنظر دارد در ادامه برنامه هاي آموزشي خود در اين حوزه، هجدهمین دوره تربیت کارشناس مهندسی ايمنی، بهداشت و محیط زيست (HSE ) را از تیرماه سال جاري برگزار نمايد. اين دوره به صورت كاملا كاربردي و با حضور بهترين اساتيد اجرايي HSE صنعت برگزار خواهد شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، محمد رضا مکاری زاده  مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: نظر به اینکه رعایت و حفظ HSE یکی از اصول توسعه پایدار کشورهاست، مدیریت HSE با بالابردن سطح آگاهی بهداشت، ایمنی و محیط زیست در تمام سطوح سازمانی مورد نیاز می باشد. همچنین مشارکت موثر در این زمینه، ظهور عوامل مخاطره آمیز و وقوع حوادث را حتی المقدور کاهش داده و چنین امر مهمی علاوه بر افزایش سطح آگاهی با ایمن سازی محیط کار و ماشین آلات ممکن می‌باشد. مهندس مکاری زاده ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه و ارتقای سطح علمی متخصصین و فارغ التحصیلان را از رسالت‌های اصلی مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر ذکر کرد و افزود: به منظور پویایی و انتقال دانش به روز با محوریت اشتغال، این مرکز اقدام به برگزاری دوره‌های تربیت کارشناس بر اساس نیازسنجی و مهارت‌های حرفه ای در طیف‌ها و زمینه‌های مختلف شغلی نموده است. این دوره با هدف تسهیل روند جذب و استخدام فراگیران در کارخانه ها و مراکز صنعتی برگزار میگردد و فراگیران با گذراندن آن آمادگی های لازم جهت حضور در بازارهای کار را پیدا خواهند کرد. کلیه علاقمندان به ثبت نام می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزشهای تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر به نشانی edu.jdamirkabir.ac.ir و یا تماس با شماره های 88807008-88892144-88895969 از مشاوره تخصصی بهره مند شوند.