دوره آموزشی نرم افزار R در علم داده

نرم‌افزار آماری باقابلیت برنامه‌نویسی است و برای انواع محاسبات آماری طراحی‌شده است. این نرم‌افزار توسط گروه آمار دانشگاه آوکلند نیوزلند در سال ۱۹۹۵ طراحی‌شده است. از مزایای مهم نرم‌افزار R می توان به رایگان بودن و کدباز (Open Source) بودن، قابلیت نصب روی اکثر سیستم‌های عامل از جمله توزیع‌های مختلف لینوکس، ویندوز و مک. سرعت در دست‌یابی به تکنیک‌های جدید در قالب کتابخانه‌ها و توابع آماده، کمک به یادگیری ادبیات جدید آمار با توجه به استفادۀ گسترده متخصصان برجستۀ آمار از R، قابلیت اضافه کردن و نوشتن برنامه‌های جدید در R اشاره نمود. به دلیل قابلیتهای بالا، این نرم افزار در اقتصاد و بانکداری نیز کاربردهای زیادی دارد. از جمله کاربردهای این نرم افزار در این دو حوزه می توان به محاسبات عددی در مدلهای امتیازدهی اعتباری، محاسبه احتمال نکول و اجرای مدلهای آزمون بحران است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانند با شماره تلفن های ۸۸۸۰۷۰۰۸ و یا ۸۸۸۹۵۹۶۹ تماس حاصل نموده و یا به آدرس خیابان حافظ-روبروی دانشگاه صنعتی امیرکبیر کوچه آژانتین پلاک ۳۴ مراجعه کنند.

دوره‌های مرتبط