برگزاری کارگاه آموزشی نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته

با توجه به اهمیت تجهیز ساختمان ادارات و شرکت ها به سیستم های امنیتی نظیر دوربین های مداربسته جهت حفظ امنیت کارمندان ، تجهیزات و اسناد موجود در آن ها ، مرکز آموزش های تخصصی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در نظر دارد کارگاه آموزشی نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته را با هدف تربیت متخصصینی در همین زمینه ، به شرح زیر برگزار نماید.

عنوان دوره  تاریخ برگزاری مدت زمان (ساعت)                            سرفصل های دوره      شهریه (ریال)
  دوربین مداربسته مقدماتی   13/9/97   8 معرفی سسیتم های امنیتی - معرفی انواع لنزها و انواع زوم ها در دوربین های مداربسته - معرفی دوربین های دید در شب - معرفی انواع سنسورهای تصویر و انواع استانداردهای سیستم های محافظتی در دوربین های مداربسته-  معرفی انواع دستگاه های ضبط کننده و انواع حافظه در دوربین های مداربسته-  معرفی انواع کابل ها - معرفی انواع سوکت های مورد استفاده در دوربین های مداربسته و ...   2,900,000
  دوربین مداربسته پیشرفته   14/9/97   8 مباحث مربوط به شبکه - ذخیره سازهای دوربین دیجیتال - بسترهای مورد استفاده در سیستم های مداربسته IP - معرفی انواع سوکت های مورد استفاده - آموزش عملی سوکت زدن - معرفی انواع هاردها و منابع تغذیه مورد استفاده - آموزش نرم افزار CMS - آموزش نرم افزار IP finder - آموزش نصب به صورت عملی و ...   3,900,000

شایان ذکر است مبالغ سرمایه­گذاری ذکر شده در جدول فوق به شماره حساب 18324652 بانک تجارت شعبه پارک دانشجو (تهران) و یا شماره کارت بانکی 6104337872007016 بانک ملت به نام جهاد دانشگاهی صنعتی امیرکبیر قابل پرداخت خواهد بود. علاقه­مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانند با شماره تلفن های 88920005 و یا 88807008 تماس حاصل نموده و یا به وب سایت www.edu.jdamirkabir.ac.ir مراجعه نمایند.